23948sdkhjf

Ska fortsätta serva Region Östergötland

Byggde ut lagret i våras för att kunna lagra större volymer och därmed minska sårbarheten för försenade eller stoppade leveranser av livsnödvändiga sjukvårdsartiklar.

Sedan 2016 har Sodexo byggt upp och ansvarat för Region Östergötlands centrallager till verksamheter inom främst sjukvård och äldreomsorg. Nu förnyar aktören och regionen samarbetet och med start den 1 november 2023 gäller ett nytt avtal som löper fyra år med möjlighet till tre års förlängning.

– Vi har byggt upp en verksamhet med hög leveransprecision och servicegrad i samarbete med Region Östergötland som vi är mycket stolta över. Vi har en optimerad process runt materialförsörjningen som innebär leverans av rätt produkt i rätt tid så att sjukhus och äldreomsorg kan bedriva en patientsäker och kvalificerad vård, säger Håkan Ahnstedt, platschef Sodexo i en kommentar.

Avtalet omfattar tjänster kring lagerföring och distribution av över 5 000 artiklar till verksamheter inom främst sjukvård och äldreomsorg och i våras utökades lagerytan med 2 000 kvadratmeter till att omfatta 6 000 kvadratmeter.

Centrallagret sysselsätter cirka 30 personer.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078