23948sdkhjf

Kliver in hos Caverion

Karin Clevberger är ny inköpschef och ska fortsätta på Caverions strategiska inköpsarbete och ha en avgörande roll i att skapa smarta och hållbara omgivningar.

– Med Karin stärker vi vårt fokus på det strategiska inköpsarbetet. Karins starka drivkraft och inköpserfarenhet kommer att vara mycket viktig i verksamhetens fortsatta utveckling. Denna rekrytering är ett led i att fortsätta växa med lönsamhet och bygga en inköpsorganisation för framtiden, säger Uno Lundberg, vd, Caverion Sverige.

Karin Clevberger tillträdde i november. Hon kommer närmast från en chefstjänst hos Bonava och har ett längre förflutet i byggbranschen och tidigare verkat som som inköpschef på NCC.

– Jag är väldigt glad och stolt över att vara en del av Caverions ledning och team. Det ska bli kul att leda och utveckla inköpsarbetet inom Caverion. Med snart 20 år inom byggbranschen känner jag att jag har mycket att tillföra. Det jag brinner för, och kommer satsa på, i min nya roll är teamet och medarbetarna. Genom att få ett högpresterande team kan vi göra förändringar och leverera toppresultat, säger Karin Clevberger i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047