23948sdkhjf

Nya uppdrag för Lexium Fastighetsdrift

Lexium har tecknat avtal inom fastighetsservice med Gårdstensbostäder i Göteborg. Avtalet löper på 4 år och värdet uppgår till 8 miljoner kronor.

– Att bli tilldelad uppdraget för Gårdstensbostäder med cirka 2800 lägenheter och 2 centrumanläggningar innebär att vi befäster vår position på marknaden inom fastighetsservice och felavhjälpande underhåll till allmännyttans fastighetsbestånd i storgöteborg. Ett bra referensobjekt gällande denna typ av uppdrag, både i komplexitet och volym, säger Henrik Kopp Söderström, affärsenhetschef för Lexium Fastighetsdrift i en kommentar.

Lexium uppger att det nya uppdraget, samt ytterligare ett par nya förvaltningsuppdrag för bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare, är frukten av ett förändrings- och förädlingsarbete som genomförts under 2022 i Lexium Fastighetsdrift och som bland annat inbegriper omorganisering och implementering av ett nytt driftsystem för att förenkla leverans.

– Bakom dessa vunna upphandlingar ligger gediget och långsiktigt arbete med att stärka våra positioner som en pålitlig leverantör av fastighetsdrift i Göteborg. Det rör sig om ett stort uppdrag där vår kompetens sätts på prov. Vi är glada över att kunna presentera dessa nya uppdrag, och vi ser mycket fram emot att bevisa oss över kontraktsperioden, säger Jan Näsström, vd, Lexium Fastighetsdrift. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Alberts Städservice i konkurs
Textilia växer med tvätteri i Vetlanda
Asteri tecknar avtal med Bonnier Fastigheter
L&T får uppdrag av MKB
Getinge köper Ultra Clean Systems i USA
Städbolag betalar ersättning efter tvist om diskriminering
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.094