23948sdkhjf

Coor tecknar ramavtal med Mimbly

Efter pilottest och stöttning under de senaste tre åren är ambitionen att Coor ska installera Mimboxar i aktörens befintliga tvättutrymmen runtom i Norden under de kommande åren.

Det nordiska avtalet innebär initialt att Coor ska installera 25 av Mimblys tvättlösning Mimbox i befintliga tvättutrymmen under hösten och fortsätta samarbetet runtom i Norden under de kommande åren.

– Att jobba med människorna på Coor är ett privilegium och de har haft stort tålamod med oss när vi utvecklat och testat våra produkter. Det är ovanligt för en startup att hitta en så stor och framträdande partner som vill samarbeta och är så lätta att jobba med. Det här avtalet visar vår ömsesidiga respekt för varandra, säger Robin Griffiths, Sales & Business Development Manager på Mimbly.

Genom anslutning av Mimbox till kommersiella tvättmaskiner sparas upp till 70 procent vatten och CO2-utsläppen reduceras. Dessutom kan tvättrelaterade utsläpp av mikroplaster reduceras med 80 procent, enligt Mimbly.

– Jag är både stolt och glad över att vi inleder nästa nivå i vårt samarbete med Mimbly genom det här avtalet. Mimboxen är ett värdefullt tillskott till vår portfölj av smarta lösningar. Det är även ett bevis på att stora bolag som Coor kan skapa konkreta resultat tillsammans med innovativa startups som Mimbly, säger Fredrik Sandqvist, Head of Innovation på Coor.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Fyra städbolag får uppdrag av Jernhusen
Trafikförvaltningen förlänger avtal om trygghetsvärdar
Vasakronan förlänger IFM-avtal med Coor
Krönika: Ny rättspraxis om golvpriser
Alberts Städservice i nya händer
Orbotech värvar tio: ”Vi går mot strömmen och lägger nu in nästa växel”
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.094