23948sdkhjf

Missa inte att anmäla dig till Facility Nordic-dagen

Under Clean & Facility som äger rum på Kistamässan den 15 till 16 november arrangeras den 16 november Facility Nordic-dagen i samarbete med IFMA.

Här möts service- och tjänstesektorns ledande aktörer, leverantörer och personer från kundsidan och i det digra programmet ryms bland andra talare som Nina Blomkvist och Ewa Hedlund från Skatteverket som ska tala under den brännheta punkten om hur undvika anlita oseriösa städleverantörer. Duon kommer att bland annat att ge konkreta tips på hur du kan kontrollera dina städleverantörer.

Coor-ägda Addici Securitys vd Anna Strandberg talar under rubriken Morgondagens säkerhetslösningar i en komplex framtid om förändrade krav, förväntningar och  behov kopplade till senaste årens utveckling både i vårt samhälle och i vår omvärld.

Därtill ägnas en av programpunkterna hållbarhet och om hur det nya arbetslivet påverkar FM-bolagens hållbarhetsarbete. Lyssna till Fredrik Justesen, FM Strategic Advisor & Workplace Strategy Tenant & Partner och Susanne Stenhager, Commercial Director ISS Facility Services. Den sistnämnda ska tala om hur FM-jätten ständigt arbetar med att anpassa tjänsterna i en snabbt föränderlig värld.

Dagen modereras av Johan Tullström, Senior Consultant på EY, som till vardags arbetar med sourcing- och transformationsprojekt inom Facility Management.

Hela programmet och anmälningslänk hittar du  här.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Vd för städbolag åtalas för brott mot utlänningslagen
Ny butik för Procurator
”Framtiden överraskar alltid. Vinnaren är den som snabbt kan tolka, förstå och handla”
Blir vd för Miab Gruppen
”Vi är viktig kugge när en ny vardag på arbetsplatsen ska formas”
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.078