23948sdkhjf

Får ansvar för Bravidas nya division

I en satsning som syftar till att stärka erbjudandet, fortsätta hjälpa kunderna att nå sina mål inom energieffektivisering, energiomställning och minskade CO2-utsläpp samlar Bravida teknisk facility management, automation och energy management i nya divisionen Growth Segments.

Ansvar för den nya divisionen får Magnus Hamerslag, som är medlem i koncernledningen och i dag chef för verksamhetsutveckling.

– Jag ser fram emot uppdraget. Efterfrågan på energieffektiva, driftoptimerade och digitala lösningar kommer att fortsätta öka. Genom att samla de tre områdena i en division, blir vårt erbjudande till våra kunder starkare. Vi kommer hjälpa våra kunder att nå sina klimatmål, minska energianvändningen och öka värdet på deras fastigheter. Jag är stolt över att vi är en aktiv aktör i omställningen mot ett mer hållbart samhälle, säger Magnus Hamerslag, ny divisionschef hos Bravida.

Divisionen Growth Segments startar officiellt 1 januari 2023 men Magnus Hamerslag tillträder sin roll omgående.

– Ambitionen är att vi ska generera en stark tillväxt inom de här affärsområdena och bygga en plattform för Bravidas fortsatta utveckling. Magnus Hamerslag har en lång bakgrund på Bravida och har på ett föredömligt sätt lett både affären och människorna framåt. Han har även ett starkt kundfokus vilket jag tror kommer bli en tillgång i denna roll, säger Mattias Johansson, vd och koncernchef på Bravida.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141