23948sdkhjf

Guldmedaljer till Duotex

Duotex Micro Wet Mop har belönats med guldmedaljer, Experts’ Award och Gold Medal Consumers’ Choice, på Cleaning Expo i Poznań i Polen.

För produkten förärades Duotex Experts´ Award guldmedalj med motiveringen att moppen är den mest avancerade och innovativa textilprodukten på marknaden. Produkten prisades för blandningen av fibrer och Duotex-teknik som enligt juryn ger en utmärkt rengöringseffekt och god ergonomi på olika golv. Moppen uppmärksammas också för att den avger en mycket liten mängd mikroplast. Under mässan framröstades även Micro Wet Duotex Mop som användarnas favorit och tilldelades därför även Gold Medal Consumers’ Choice.

– Jag är ytterst tacksam för att våra miljövänliga produkter och innovativa produktion uppmärksammas och tilldelas guldmedaljer. Jag är så stolt över vårat produktions- och utvecklingsteam i Polen som gjort detta möjligt. Tillsammans kan vi möjliggöra målet om att vara marknadens mest miljövänliga alternativ för en hållbar framtid, säger Kuba Stefaniak, vd på Micro System Duotex AB i Sverige i en kommentar.

Varje år tävlar 500 produkter om att bli utnämnd till årets bästa proffsprodukt på marknaden.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094