23948sdkhjf

Vd-skifte hos iClean

Den 1 oktober tillträdde Nichlas Schön posten som vd på iClean by Schön. Han efterträder Fredrik Schön och rekryteras internt då han arbetat för städbolaget i rollen som affärsområdeschef projekt under det senaste året.

– Jag är stolt och glad över att kunna presentera Nichlas Schön som ny vd för iClean by Schön, säger styrelseordförande Fredrik Schön. Han är en kompetent ledare och har i sin position som affärsområdeschef projekt på iClean visat att han har djup förståelse för hur man skapar tillväxt i en konkurrensutsatt verksamhet, säger Fredrik Schön, som lämnat vd-posten men som stannar i bolaget i rollen som styrelseordförande.

Städbolaget är baserat i Skurup och verksamt i Malmö, Ystad, Svedala, Skurup och Trelleborg med omnejd och erbjuder företags-, bygg-, trapp-, stor- och flyttstäd samt fönsterputs.

Bolagets omsättning uppgick till drygt 22 miljoner kronor i fjol vilket är ett rejält hopp från 2019 då omsättningen låg på 10,8 miljoner kronor och bolaget skriver i ett pressmeddelande att ”den omstrukturering som gjorts operationellt i bolaget har möjliggjort den kraftiga tillväxt som bolaget haft de senaste tre åren”. 

Bolaget har även gått från 20 anställda till drygt 60 anställda på tre år.

– Det har varit ett lärorikt år för mig och jag har fått möjligheten att lära känna de olika delarna i bolaget. Det ger mig så klart en styrka i den nya roll som jag nu tar mig an. Jag imponeras av hur långt bolaget kommit i sitt arbete med alla mjuka värden och inte minst hur vi tar hand om vår personal, säger Nichlas Schön i en kommentar.

Vidare uppger han att fokus framåt ligger på relationer, service och lönsamhet.

– Mitt stora mål är att få dessa tre parametrar att samverka, i allt vi gör, varje dag och året om. Lyckas vi med det är jag också säker på att jag kommer att lyckas med min uppgift som vd, säger Nichlas Schön vidare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.172