23948sdkhjf

Compass Group får nytt uppdrag av Skanska

Ny restaurang öppnar hösten 2023.

Skanska har tecknat ett hyresavtal med Compass Group för ett restaurang- och servicekoncept i kontorshuset Hyllie Terrass entréplan i Malmö. Aktören ska förutom att driva restaurangen även sköta driften av husets gemensamma reception och servicekoncept.

– Det här är ett jättespännande projekt, där vi tillsammans med Skanska kommer att skapa en matupplevelse för den moderna arbetsplatsen som förhöjer helhetskänslan för alla hyresgäster i Hyllie Terrass. Hållbarhet och förstklassig service kommer vara ledstjärna i hela vår leverans, säger Robbie Robertson, operativ chef, Compass Group Sverige i en kommentar.

Kontorshuset Hyllie Terrass omfattar 12 våningsplan om cirka 14 000 kvadratmeter och är beläget nära Hyllie Station och byggt enligt en tydligt mer hållbar standard.

– Hyllie Terrass är utformat för att få människor och företag att bli den bästa och mest hållbara versionen av sig själva. Upplevelsen börjar redan när du kliver in i det ljusa atriet, där du möts av en bemannad reception, sköna soffor och detaljer tillverkade med spillmaterial från vår byggarbetsplats. Då Compass Group har som ambition att vara den mest hållbara leverantören av måltider och tjänster inom sin bransch känns det helt rätt att de nu kommer att driva både service- och restaurangkonceptet i Hyllie Terrass, säger Sofia Ekerlund, uthyrnings- och marknadschef på Skanska Öresund.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Alberts Städservice i konkurs
Textilia växer med tvätteri i Vetlanda
Asteri tecknar avtal med Bonnier Fastigheter
L&T får uppdrag av MKB
Getinge köper Ultra Clean Systems i USA
Städbolag betalar ersättning efter tvist om diskriminering
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.141