23948sdkhjf

Har tillträtt som regionchef hos Mittstäd

Den 1 september tillträdde Sussie Johansson posten som regionchef hos Mittstäd.

– Vi har dubblerat vår omsättning det senaste året och för att fortsätta att kunna leverera hög kvalitet till våra kunder och ta hand om vår personal på det sätt vi vill behövde vi förstärka vårt team i ledningen, säger Lars Holmlund, vd, i en kommentar.

Sussie Johansson har arbetat i branschen i över 30 år och ska utgå från Hudiksvall, där Mittstäd även planerar öppna filial under första kvartalet 2023. Men hon kommer även att arbeta från huvudkontoret i Sundsvall under två till tre arbetsdagar per vecka och därtill besöka företagets olika filialer.

I rollen som regionchef ska Sussie Johansson fokusera och ansvara för alla typer av frågor kring driften inom sitt område.

– Att Sussie ansluter till hos på Mittstäd och vill vara med på vår resa framåt är fantastiskt, det är svårt att hitta någon bättre till den rollen i vår bransch, säger Lars Holmlund vidare.

Mittstäd startade grundades 2020 och har sedan dess etablerat sig på åtta orter i Norrland, bland annat genom förvärv. I dag har aktören 182 anställda och väntas omsätta 70 miljoner kronor under innevarande år.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125