23948sdkhjf

Flytt och nyinvigning för Orbotech

Har bytt adress och läge i Malmö och invigt sprillans nytt kontor och showroom i Jönköping.

Orbotech Sweden satsar i södra Sverige och inviger nya Orbotech Center i Malmö och Jönköping.

I början av september invigdes i två nya kontor och showroom i Malmö och Jönköping. I Malmö har aktören flyttat till större kontor och serviceverkstad, där nuvarande affärsutvecklare och den servicetekniker som är under pågående rekrytering ska utveckla verksamheten ytterligare i Blekinge och Skåne. Orbotech Centret i Jönköping är en nyetablering med affärsutvecklare vars uppdrag blir att bearbeta marknaden i Västra Götaland, Halland, Jönköping, Kalmar och Kronoberg.

– Det är otroligt att så många vill vara med på vår resa och dela inte bara dessa invigningsdagar med oss, utan också vårgemensamma väg framåt. I och med våra nya lokaler skapar vi flera naturliga samlingspunkter i södra Sverige, där vi hoppas och ser att branschen kommer att mötas för att utbyta erfarenheter även efter dessa fullspäckade dagar, säger Mats Johansson, vd på Orbotech Sweden.

Vid invigningarna deltog kunder, anställda och gäster från företag som SoftBank Robotics, Gausium, Rekola och i-team Global.

I Malmö huserar Orbotech numera på Limhamnsgårdens Allé 35 medan adressen till den nya etableringen i Jönköping är Bangårdsgatan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.235