23948sdkhjf

Får huvudansvar för Humlegårdens fastighetsbestånd

Den 1 oktober 2022 tillträder John Forselius rollen som asset manager med huvudansvar för Humlegårdens bestånd om 59 fastigheter i Stockholmsområdet.

– Fastighetsbranschen är i en spännande utvecklingsfas, där det ställs nya krav på kundupplevelsen, hållbarhetsarbetet och förmågan att nyttja digitaliseringens möjligheter. Utöver den ständiga utvecklingen av vårt kunderbjudande, våra fastigheter och platser har vi även ett stort fokus på hur vi som organisation möter framtiden. Med affärsmässigt driv, gott ledarskap och gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen kommer John Forselius att bli ett mycket starkt tillskott och en viktig motor i detta arbete, säger Frida Stannow Lind, COO på Humlegården Fastigheter i en kommentar.

John Forselius kommer närmast från egen konsultverksamhet men har ett längre förflutet i fastighetsbranschen och har arbetat i olika roller hos Newsec, Evidensgruppen, Vasakronan och AP Fastigheter.

– Goda relationer och rådgivande försäljning är en nyckel i arbetet med att skapa värde för våra kunder, och det är särskilt viktigt nu då omvärlden är i förändring. Kontoret och intressanta platser i staden är en avgörande del för företag och organisationer som vill attrahera och behålla talanger. Jag ser fram emot att bli en del av Humlegårdens mycket kompetenta team, som skapat ett starkt kunderbjudande som möter de nya förväntningarna på framtidens kontor, säger John Forselius, Asset Manager på Humlegården Fastigheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.299