23948sdkhjf

Ska ansvara för teknisk förvaltning på HSB Göteborg

Giovanni Caltagirone har utsetts till chef teknisk förvaltning på HSB Göteborg som är en ny roll. Han rekryteras internt och har arbetat hos HSB sedan 2018 och kommer närmast från posten som som kalkyl- och kvalitetsansvarig.

Därutöver uppges han ha mer än 20 års erfarenhet från fastighetsbranschen och har tidigare arbetat för bland annat Primär fastighetsförvaltning och Dalkia.

– Vi är väldigt glada att välkomna Giovanni Caltagirone som ny chef för vår tekniska förvaltning. Han kommer att ha det övergripande ansvaret för att leda och utveckla vår tekniska förvaltning. Han känner vår verksamhet väl och kommer att bli en stor tillgång för oss i sin nya roll, säger Kristian Isberg, affärsområdeschef bygg, fastighet och förvaltning på HSB Göteborg i en kommentar.

I nuläget pågår det ett rekryteringsarbete för att tillsätta olika nyckelroller i den nya organisationen. Målet är att den ska vara i fullt ut implementerad i början av 2023.

– Jag är tacksam för förtroendet och ser fram emot att fortsätta arbeta för att utveckla HSB Göteborgs förvaltningsaffär. Min drivkraft är att säkerställa att vi levererar det som HSBs medlemmar och kunder förväntar sig. Vi befinner oss i ett spännande skede och jag ser fram emot att leda den nya organisationen, säger Giovanni Caltagirone.

Giovanni Caltagirone påbörjade sin nya tjänst på HSB Göteborg i september 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.082