23948sdkhjf

Ska ansvara för teknisk förvaltning på HSB Göteborg

Giovanni Caltagirone har utsetts till chef teknisk förvaltning på HSB Göteborg som är en ny roll. Han rekryteras internt och har arbetat hos HSB sedan 2018 och kommer närmast från posten som som kalkyl- och kvalitetsansvarig.

Därutöver uppges han ha mer än 20 års erfarenhet från fastighetsbranschen och har tidigare arbetat för bland annat Primär fastighetsförvaltning och Dalkia.

– Vi är väldigt glada att välkomna Giovanni Caltagirone som ny chef för vår tekniska förvaltning. Han kommer att ha det övergripande ansvaret för att leda och utveckla vår tekniska förvaltning. Han känner vår verksamhet väl och kommer att bli en stor tillgång för oss i sin nya roll, säger Kristian Isberg, affärsområdeschef bygg, fastighet och förvaltning på HSB Göteborg i en kommentar.

I nuläget pågår det ett rekryteringsarbete för att tillsätta olika nyckelroller i den nya organisationen. Målet är att den ska vara i fullt ut implementerad i början av 2023.

– Jag är tacksam för förtroendet och ser fram emot att fortsätta arbeta för att utveckla HSB Göteborgs förvaltningsaffär. Min drivkraft är att säkerställa att vi levererar det som HSBs medlemmar och kunder förväntar sig. Vi befinner oss i ett spännande skede och jag ser fram emot att leda den nya organisationen, säger Giovanni Caltagirone.

Giovanni Caltagirone påbörjade sin nya tjänst på HSB Göteborg i september 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
CWS Sweden ökar närvaron i Norrland genom förvärv av Kem-Man
Åtal i städhärva
Ny vd för Städarna i Jönköping
Riksbyggen utvidgar marknadsområden
Lifeclean avser göra riktad emission
Han blir ny vd för Hako
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.11