23948sdkhjf

Kliver på vd-poster hos Städarna

Emma Thorslund och Ronja Palm är nya vd:ar i Katrineholm respektive Karlstad hos Städarna. Därtill byter vd Ingela Pettersson verksamhetsort från Karlstad till Västerås.

Emma Thorslund har rekryterats till posten som vd för Städarna i Katrineholm. Hon rekryterats internt och har arbetat för bolaget i sex år. Hon tillträdde den 1 september och efterträder Ebba Bauer Zetterblom.

– Jag kände mig snabbt hemma i Städarna-familjen. Efter ett tag fick jag en fast tjänst på 25 procent vilket var jättestort för mig, då 19 år. Jag gick stegvis upp till 100 procent. 2019 fick jag tjänsten som arbetsledare och var så glad, det var en stor milstolpe för mig. Jag har trivts som fisken i vattnet i arbetsledarrollen men när jag fick frågan om att bli verksamhetsledare våren 2022 kunde jag inte tacka nej, säger Emma Thorslund i en kommentar.

Tidigare i sommar, den 16 juni, tillträdde Ronja Palm posten som vd för Städarna Hemänglarna i Karlstad. Hon har arbetat för Städarna på olika poster, som medarbetare, arbetsledare och vice vd, i 13 år och efterträder Ingela Pettersson. Ingela Pettersson stannar dock i bolaget och tillträder som vd i Västerås. Ronja Palm har sedan starten på Hemänglarna jobbat nära både Ingela och grundaren av Hemänglarna, Irina Swahn, som genom Hemänglarna blivit ett välkänt namn i Karlstad.

– Det har varit en spännande och utvecklande resa både privat och i företaget under alla dessa år. Jag har gjort allt från att städa, lägga schema, implementera nya system och organisera hur vi hanterar nya rutiner när Hemänglarna växte med raketfart, ja – allt, säger Ronja Palm i en kommentar.

Städarna Sverige grundades 2009 i Norrköping och hemservicebolaget har i dag cirka 800 medarbetare och är verksamt på 25 orter i Mellansverige och har en målsättning om att bli rikstäckande.

Verksamheten är en koncern med lokala dotterbolag som delägs tillsammans med en lokal vd på respektive ort.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126