23948sdkhjf

RSA-gruppen utökar med fastighetsunderhåll och städ

RSA-gruppen, som startade som familjeägd elektrikerfirma, utökar med verksamhet inom trädgårds- och fastighetsskötsel och startar dotterbolaget RSA Fastighet och Trädgård.

Detta för att kunna erbjuda en totallösning inom el, VVS, service, ombyggnad men också fastighetsunderhåll, städning, trädgårdsskötsel och nyanläggning av grönytor. I dag förser företagsgruppen kunder i Skåne med tjänster inom elinstallation, solpaneler och laddning, säkerhet, klimat, brandskydd och VVS.

– Kärnan i RSA-gruppen har länge varit att ge våra kunder en helhetslösning när det gäller fastighet. Från privatperson till storbolag. El, VVS, säkerhetslösningar med mera är ofta tätt sammankopplade och vi vill göra det enkelt och smidigt att beställa dessa tjänster och produkter. Vi har märkt att kunderna uppskattar den service och omtanke det innebär att täcka alla behov i en kontakt. Vinsterna för kunden med att vi arbetar i projektform mellan de olika verksamheterna är enorma, både i tid och pengar, säger Stefan Rosengren, vd, i en kommentar.

Driftsansvarig för det nystartade bolaget är Vanessa Santos och dotterbolaget har i nuläget 13 anställda som ska erbjuda tjänster inom städ, skötsel av trädgård och grönytor och enklare vaktmästartjänster till både företag och privatpersoner.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078