23948sdkhjf

Får nytt uppdrag hos Lexium

Henrik Kopp Söderström tillträder som affärsenhetschef hos Lexium Fastighetsdrift för Västra Götaland. Han kommer närmast från posten som account manager / kundförvaltare och uppges ha lång erfarenhet inom fastighetsdrift och teknisk förvaltning.

I och med att Lexium Group 2020 förvärvade Bo Söderström påbörjades ett  samarbete mellan Henrik Kopp Söderström och hans kollegor i Göteborg för att påbörja sammanslagningen av bolagen och för att digitalisera och effektivisera verksamheten.

– Sedan Bo och Son förvärvades av Lexium Group har Henrik jobbat mer med Försäljning men får nu en mer ledande roll för bolaget Lexium Fastighetsdrift. Det känns därför tryggt och helt rätt att någon lokalt tar ett större ansvar för fastighetsdrift, kundvård och Göteborg, säger Jan Näsström, vd för Lexium Fastighetsdrift i en kommentar.

– Henrik är en stjärna både vad gäller service och engagemang! Utöver det har han lång erfarenhet och en mycket hög grad av expertis inom samtliga av våra leveransområden. Han är klippt och skuren för rollen, därför ser vi mycket fram emot att han tar ett större ansvar, säger Jan Näsström vidare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156