23948sdkhjf

Projektleder numera kontorsflyttar hos Lexium

Följer på att Lexium ser kraftig efterfrågan på att hjälpa kunden med omstrukturering av befintliga arbetsplatser.

Josefin Pettersson har gått in i rollen som projektledare med fokus på FM tjänster för att serva arbetsplatser och kontorsmiljöer hos Lexium.

Under våren ska hon ha arbetat intensivt med kunder som i anslutning till lokalbyte även efterfrågat projektledning inför och under flytt samt upphandling och implementering av lösningar till kontoret. Lösningar som bland annat innefattar inredning, leverans av servicetjänster som städning, kaffe, frukt och larm samt återställning av de gamla lokalerna.

– Josefin är en av våra stjärnor både vad gäller service och engagemang, att vi även kan erbjuda utbildade projektledare uppskattas av våra kunder. Det spar tid och minskar kostnader åt kund. Josefin har varit starkt bidragande i vårt interna arbete inom HSEQ och ISO där hon bland annat föreläst om HSEQ för våra kunder, säger Patrick Costow, vd för Lexium Service Management.

Josefin Pettersson har arbetat i olika roller inom Lexium under de senaste fyra åren och har därmed också fått en gedigen erfarenhet inom Facility Management och HSEQ, Hälsa, Säkerhet, Miljö & Kvalitet, framförallt inom kontorsmiljöer. 

– Jag gillar utmaningar och nya projekt, där jag kan bidra med nya infallsvinklar och erfarenheter. Många kunder efterfrågar en omställning mot en bättre arbetsmiljö och en mer dynamisk disponering av kontorslokaler efter corona-pandemin, där flexibla arbetsplatslösningar blivit närmast en standard. Här upplever jag att ett gediget arbete med ständiga förbättringar, som jag jobbat med inom HSEQ, är viktigt för genomförandet av lyckade projekt, säger Josefin Pettersson, projektledare FM Arbetsplats.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062