23948sdkhjf

Projektleder numera kontorsflyttar hos Lexium

Följer på att Lexium ser kraftig efterfrågan på att hjälpa kunden med omstrukturering av befintliga arbetsplatser.

Josefin Pettersson har gått in i rollen som projektledare med fokus på FM tjänster för att serva arbetsplatser och kontorsmiljöer hos Lexium.

Under våren ska hon ha arbetat intensivt med kunder som i anslutning till lokalbyte även efterfrågat projektledning inför och under flytt samt upphandling och implementering av lösningar till kontoret. Lösningar som bland annat innefattar inredning, leverans av servicetjänster som städning, kaffe, frukt och larm samt återställning av de gamla lokalerna.

– Josefin är en av våra stjärnor både vad gäller service och engagemang, att vi även kan erbjuda utbildade projektledare uppskattas av våra kunder. Det spar tid och minskar kostnader åt kund. Josefin har varit starkt bidragande i vårt interna arbete inom HSEQ och ISO där hon bland annat föreläst om HSEQ för våra kunder, säger Patrick Costow, vd för Lexium Service Management.

Josefin Pettersson har arbetat i olika roller inom Lexium under de senaste fyra åren och har därmed också fått en gedigen erfarenhet inom Facility Management och HSEQ, Hälsa, Säkerhet, Miljö & Kvalitet, framförallt inom kontorsmiljöer. 

– Jag gillar utmaningar och nya projekt, där jag kan bidra med nya infallsvinklar och erfarenheter. Många kunder efterfrågar en omställning mot en bättre arbetsmiljö och en mer dynamisk disponering av kontorslokaler efter corona-pandemin, där flexibla arbetsplatslösningar blivit närmast en standard. Här upplever jag att ett gediget arbete med ständiga förbättringar, som jag jobbat med inom HSEQ, är viktigt för genomförandet av lyckade projekt, säger Josefin Pettersson, projektledare FM Arbetsplats.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
CWS Sweden ökar närvaron i Norrland genom förvärv av Kem-Man
Åtal i städhärva
Ny vd för Städarna i Jönköping
Riksbyggen utvidgar marknadsområden
Lifeclean avser göra riktad emission
Han blir ny vd för Hako
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.109