23948sdkhjf

Tork lanserar hygienpaket för kontor

Tork utvecklar hygienlösning för hybrida arbetsplatser och lanserar ett hygienpaket med produkter, tjänster, som konsultation för att identifiera förbättringsmöjligheter inom städning, hygien, drifteffektivitet och hållbarhet, samt verktyg som ska hjälpa kontorsansvariga att säkra en renare och säkrare arbetsplats.

”Med hjälp av realtidsdata som beräknar antalet anställda på plats samt antalet anslutna behållare, tar den bort gissningsmomentet ur städverksamheten och visar när och var städningen behövs som mest”, uppger aktören i ett pressmeddelande.

– Datadriven städning spelar en viktig roll i förhållande till de nya utmaningar som kommit med hybridarbete. Tork Vision Cleaning kan användas till att upptäcka och avgöra den rätta städningsfrekvensen, samtidigt som den ser till att behållare är påfyllda 99 procent av tiden. Städningsprocesserna förbättras samtidigt som rapporteringsverktygen ser till att säkerhetsföreskrifter följs och ger insyn till det utförda arbetet, säger Anna Königson Koopmans, marketing director commercial på Essitys professionella hygien-division i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078