23948sdkhjf

Tork lanserar hygienpaket för kontor

Tork utvecklar hygienlösning för hybrida arbetsplatser och lanserar ett hygienpaket med produkter, tjänster, som konsultation för att identifiera förbättringsmöjligheter inom städning, hygien, drifteffektivitet och hållbarhet, samt verktyg som ska hjälpa kontorsansvariga att säkra en renare och säkrare arbetsplats.

”Med hjälp av realtidsdata som beräknar antalet anställda på plats samt antalet anslutna behållare, tar den bort gissningsmomentet ur städverksamheten och visar när och var städningen behövs som mest”, uppger aktören i ett pressmeddelande.

– Datadriven städning spelar en viktig roll i förhållande till de nya utmaningar som kommit med hybridarbete. Tork Vision Cleaning kan användas till att upptäcka och avgöra den rätta städningsfrekvensen, samtidigt som den ser till att behållare är påfyllda 99 procent av tiden. Städningsprocesserna förbättras samtidigt som rapporteringsverktygen ser till att säkerhetsföreskrifter följs och ger insyn till det utförda arbetet, säger Anna Königson Koopmans, marketing director commercial på Essitys professionella hygien-division i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
CWS Sweden ökar närvaron i Norrland genom förvärv av Kem-Man
Åtal i städhärva
Ny vd för Städarna i Jönköping
Riksbyggen utvidgar marknadsområden
Lifeclean avser göra riktad emission
Han blir ny vd för Hako
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.094