23948sdkhjf

Office Management har förvärvat it-leverantör

I mitten av juli förvärvade Office Management it-bolaget Bluecom. Ambitionen med förvärvet är enligt Office Management att fortsätta växa inom it-fältet.

– Jag är glad att välkomna Bluecoms kunniga medarbetare till Office Management. Jag har imponerats av deras verksamhet och deras utmärkta kundrelationer. Med detta förvärv fortsätter vi vår tydliga utveckling inom affärskritiska funktioner och säkra molnlösningar, säger Peter Uddfors, vd och koncernchef på Office Management i en kommentar.

Bluecom är drift- och nätverksspecialister och erbjuder tjänster för att optimera och bygga effektiva nätverkslösningar. Aktören har den egenutvecklade produkten Bluecom Enterprise Portal för att administrera och skapa beslutsstöd, till exempel för butiker och arenor, bland annat genom analys av rörelsemönster.

– Bluecom har en stark position som specialister inom Nätverk. Som en del av Office Management kan vi jobba med våra nätverkskoncept mot fler och större kunder. Vi kommer även att kunna bredda och standardisera vår teknik, så att fler företag får möjlighet att använda våra tjänster, säger Robert Sjöholm, vd på Bluecom i en kommentar.

Avtalet tecknades och slutfördes den 15 juli 2022, då Bluecom blir en del av Office Managements affärsområde it.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.236