23948sdkhjf

Blir tjänstedesigner hos Humlegården

Fastighetsbolaget värvar från Convendum.

Jennie Hahmann Håkanson har rekryterats till den nyinrättade rollen som tjänstedesigner hos Humlegården. Uppdraget blir att ansvara för utvecklingen av fastighetsbolagets tjänsteerbjudande och kundupplevelse och stärka serviceerbjudandet, heter det i pressmeddelande.

– Kontorets roll är högt på agendan i alla verksamheter och betydelsen av ett attraktivt sammanhang är viktigare än någonsin. För att möta nya krav och förväntningar krävs det att vi ser på vårt uppdrag på ett nytt sätt. Det görs en förflyttning där vi går från att hyra ut yta till att erbjuda arbetsplatsen som en tjänst. Det innebär att vi tar ett helhetsgrepp om kundupplevelsen och allt man behöver för att skapa de bästa platserna för arbete och möten. Vi är mycket glada över att få utse Jennie Hahmann Håkanson till vår tjänstedesigner. Hon har en gedigen bakgrund och ett spännande mindset som vi tror kommer att bli en viktig tillgång i vårt fortsatta arbete, säger Anna Kullendorff, affärsutvecklingschef på Humlegården i en kommentar.

Jennie Hahmann Håkanson tillträder den 15 augusti 2022 och kommer närmast från coworkingbolaget Convendum där hon arbetat som director of operations sedan 2019. Hon har även ett förflutet från besöksnäringen och arbetat som managing director för Hotel At Six i Stockholm och head of operation på HRG Nordic med fokus på affärsresor och möten.

Fastighetsbolaget arbetar just nu med flera satsningar, som Origo och Greenhouse i Solna strand och Norra Station i Hagastaden. Gemensamt för dessa, samt T-House vid Engelbrektsplan, är att de kommer att erbjuda en ny typ av fullservicekoncept under 2023 med Humlegården som värd.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078