23948sdkhjf

ISS rekryterar från Ica

ISS har rekryterat Nina Junehed till posten som ny chief information officer, CIO. Hon kommer närmast från ICA Sverige där hon ansvarat för verksamhetsutveckling och it och uppges ha drivit stora digitala transformationer hos daglivarujätten. Nina Junehed har även ett förflutet från Åhléns och SAS Institute.

– Jag är mycket glad att vi har lyckats attrahera en så stark CIO till ISS. Nina kommer att addera stort värde till verksamheten, våra kunder och till vårt arbete i ledningsgruppen - med sitt stora driv, affärsnära engagemang och strategiska höjd, säger Andreas Thorling, vd ISS Sverige i en kommentar.

Nina Junehed tillträdde den 1 juni och ska ingå i den svenska ledningsgruppen.

– Jag är förväntansfull och stolt över att börja min resa på ISS, ett anrikt och framgångsrikt företag som på riktigt gör skillnad för många människor, i Sverige och runt om i världen. ISS befinner sig på en mycket spännande resa och förväntan från våra kunder och medarbetare är stor vad gäller vår innovationsförmåga både inom tjänsteutbud, digitalisering och hållbarhet. Jag ser fram mot att träffa alla och fortsätta arbetet mot att bli den digitala branschledaren inom Facility Management i Sverige och globalt, säger Nina Junehed.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078