23948sdkhjf

Miab knyter N-Clean närmare genom namnbyte

I början av 2019 blev Miab majoritetsägare i lokalvårdsföretaget N-Clean, som har huvudfokus inom branscherna hotell och fartyg. Fram tills nu har företaget behållit sitt namn men ska nu gå under namnet N-Clean Miab, detta för att enligt bolaget tydliggörande av varumärket, tillhörighet och koncernens helhetserbjudande.

– Vårt fokus är att bli en ännu starkare aktör på den nordiska lokalvårdsmarknaden genom tillväxt på såväl den svenska som finska marknaden. Tillsammans med N-Clean har vi ett ännu bredare erbjudande till våra befintliga och potentiella nya kunder och står därmed ännu starkare i att möta efterfrågan av lokalvårdstjänster i framtiden. N-Cleans och Miabs organisationer har dessutom tillsammans den bästa potentialen att realisera detta samgående på ett effektivt och strukturerat sätt, säger Richard Toppar, vd i en kommentar.

Arbetet med att inkorporera N-Clean i Miab pågår successivt och vikt läggs vid tydlighet och att lyfta alla synergier och vinster samgåendet har för såväl kunder som medarbetare, uppger bolaget.

– N-Clean är marknadsledande inom hotell och fartyg i Finland med kunder som bland andra Nordic Choice Hotels, Radisson, Holiday Club, Hilton, Tallink Silja Line och Scandic. Genom att inkorporera N-Clean ännu tydligare i MIAB som är ett välkänt varumärke i Sverige så ser vi stora möjligheter att stärka vår position inom dessa områden även i Sverige, säger Jonas Ekström, verksamhetschef hotell och fartyg i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Swatab förvärvas av Sandberg Development – blir helägt dotterbolag
Vd-skifte på Asteri Facility Solutions
MTR fortsätter robottester – Kärcher nästa aktör
Från Bredablick till HSB Södertörn
Blir vd för N-Clean
Caverion får uppdrag av Peab gällande Hudiksvalls sjukhus
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.095