23948sdkhjf

Blir kommersiell chef på Sabis

Har ett längre förflutet inom marknad- och försäljning bland annat från Dramaten, Norstedts och reklambyråvärlden.

Patrick Benjaminsson har rekryterats till posten som ny kommersiell chef på Sabis och får uppdraget att ansvara för samlade insatser inom marknadsföring och försäljning socialt, kommersiellt och digitalt för aktörens samtliga tre affärsområden; Sabis Butiker, Sabis Restaurang & Servicetjänster samt Sabis Hotell & Möten.

– Vi ser verkligen fram emot att jobba tillsammans med Patrick, säger Madeleine Brehmer, vd och ägare till Sabis.

– Patricks gedigna erfarenheter inom marknadsföring och PR, i kombination med hans försäljningsdriv och kreativitet, var något vi eftersökte till Sabis.

Patrick Benjamisson uppges ha ett längre och brett förflutet inom marknad och försäljning, och har bland verkat som marknads- och försäljningschef på Dramaten, marknadschef på Norstedts samt som byråledare inom pr- och kommunikation. Ett av de större projekten under innevarande år blir lanseringen av aktörens nya butik Hemköp Sickla i Sickla Galleria i Nacka.

– Jag ser med stor glädje fram emot mitt nya uppdrag på Sabis, som är inne i en stark tillväxtfas. Då en av mina största drivkrafter är utveckling ska det bli spännande att arbeta vidare med de kommersiella målen och strategierna tillsammans med den gedigna kompetens som finns i organisationen, säger Patrick Benjaminsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064