23948sdkhjf

Cleaning Support Sweden med ny ägare

Växjöbaserade städföretaget Cleaning Support Sweden säljs till Ambrion Invest. Den nya ägaren tar därmed steget in i städbranschen och ska erbjuda lokalvård, byggstäd, fönsterputs och närliggande tjänster i södra Sverige, det skriver Vxonews.

– Jag är väldigt glad och stolt över att Cleaning Support nu får en ny ägare i Ambrion Invest. Med Ambrion Invest får personal och kunder en stabil ägare på lokal nivå som kommer att ta väl hand ta bolaget och ta det till nästa nivå, säger Elisabeth Ström, gundare och ägare, till tidningen.

Anledningen till försäljningen är att Elisabeth Ström, som grundade Cleaning Support för drygt tio år sedan, ska lämna Växjö och inte vill driva bolaget på distans. Den nya ägaren Ambrion Invest AB driver även Future Bemanning Sverige, Bolagsbolaget och Ambrion Finans.

– Vi ser Cleaning Support som ett välskött och spännande företag att bygga vidare på och att expandera med. Mycket av framgångsfaktorerna i denna bransch ligger i rekrytering och bemanning av personal och där kommer vårt systerföretag Future Bemanning att tillföra kompetens och logistik, säger Johnny Lindman, ägare till Ambrion Invest till tidningen.

Elisabeth Ström har prisats som årets kvinnliga stjärnskott i EY Entrepreneur Of The Year i region Öst 2020. Hon ställdes i riksfinalen mot Bianca Ingrosso som vann titeln nationellt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078