23948sdkhjf

Ny styrelseordförande i Proptech Sweden

Maria Säterdal har utsetts till ny styrelseordförande i medlemscommunityt Proptech Sweden, för aktörer inom fastighetstekonologi. Hon efterträder avgående styrelseordförande Magnus Åkerberg och har en bakgrund som vd för Växjöbostäder AB och med erfarenhet från styrelsearbete i HBV, Allmännyttans inköpsfunktion och medverkan i VD-rådet för Allmännyttans Digitaliseringsinitiativ. Maria Säterdal har mer än tio års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Uppdraget blir att driva på utvecklingen inom Proptech, både nationellt och internationellt.

Med Marias erfarenhet från ett kommunalt bostadsbolag, samt gedigna kunskap om att driva förändring mot ett mer människoorienterad boende, i kombination med hennes affärstänk, så är jag övertygad om att hon kommer bidra till något riktigt bra för våra medlemmar. Vi vill minska på glappet mellan innovativa proptechbolag och upphandlande fastighetsbolag och därmed nå hela vägen till bostadsministerns bord, för att skapa verklig förändring. Att hon också fick Allmännyttans utmärkelse “Hedersomnämnanden“ genom ”Den vita Älgen” för hennes insatser, passar perfekt in på vår resa mot Agenda2030-målen, säger Roger Tofft, vd och grundare, i en kommentar.

Hon tillträder posten den 8 juni och närmast på schemat ligger ett deltagande på Almedalen den 5 juli tillsammans med Proptech-medlemmen Telia under programpunktenSmarta fastigheter- nyckeln till en hållbar och energieefektiv stad.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063