23948sdkhjf

Ny styrelseordförande i Proptech Sweden

Maria Säterdal har utsetts till ny styrelseordförande i medlemscommunityt Proptech Sweden, för aktörer inom fastighetstekonologi. Hon efterträder avgående styrelseordförande Magnus Åkerberg och har en bakgrund som vd för Växjöbostäder AB och med erfarenhet från styrelsearbete i HBV, Allmännyttans inköpsfunktion och medverkan i VD-rådet för Allmännyttans Digitaliseringsinitiativ. Maria Säterdal har mer än tio års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Uppdraget blir att driva på utvecklingen inom Proptech, både nationellt och internationellt.

Med Marias erfarenhet från ett kommunalt bostadsbolag, samt gedigna kunskap om att driva förändring mot ett mer människoorienterad boende, i kombination med hennes affärstänk, så är jag övertygad om att hon kommer bidra till något riktigt bra för våra medlemmar. Vi vill minska på glappet mellan innovativa proptechbolag och upphandlande fastighetsbolag och därmed nå hela vägen till bostadsministerns bord, för att skapa verklig förändring. Att hon också fick Allmännyttans utmärkelse “Hedersomnämnanden“ genom ”Den vita Älgen” för hennes insatser, passar perfekt in på vår resa mot Agenda2030-målen, säger Roger Tofft, vd och grundare, i en kommentar.

Hon tillträder posten den 8 juni och närmast på schemat ligger ett deltagande på Almedalen den 5 juli tillsammans med Proptech-medlemmen Telia under programpunktenSmarta fastigheter- nyckeln till en hållbar och energieefektiv stad.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
L&T får nytt uppdrag av Region Dalarna
Älvis Städ växer med ny filial
Städbolag tappar kommunala uppdrag efter omfattande brister
Textilia växer med tvätteri i Vetlanda
Rekrytering: Rätt framtoning och nulägesanalys viktigt
Alberts Städservice i konkurs
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.203