23948sdkhjf

Saneringsföretag i nya händer

Probaco Sanering i Kristinehamn säljs till Polygon Sverige.

Polygon Sverige har förvärvat Probaco Sanering i Värmland AB från huvudägaren Patrik Olsson. Tillsammans blir bolagen ett av de största skadehanteringsföretaget i Värmland.

”Tillsammans kommer vi att leverera ett helhetserbjudande när det gäller att både avhjälpa och förebygga brand- och vattenskador samt fukt- och miljöproblem i byggnader”, skriver Polygon i ett pressmeddelande.

Polygon är speciliserat på hantering av vattenskador, fuktskadeutredningar, klimathållning i nyproduktion och fuktsäkerhet medan Probaco har komptens inom sanering och rivning av brand- och vattenskador. 

– Vi är oerhört glada att Probaco Sanering i Värmland AB vill ansluta till Polygon. En ständig strävan att göra ett bra arbete för våra kunder förenar oss. Det är också uppenbart att företaget har många väldigt duktiga medarbetare när man ser till företagets utveckling, säger Thomas Perman, vd Polygon Sverige AB i en kommentar.

Förvärvet trädde i kraft 12 maj.

– Med Polygons kompetens och resurser finns förutsättningar att ta vår kundleverans till en ny nivå. Dessutom delar företagen samma grundläggande värderingar, vilket kommer skapa förutsättningar för ett smidigt samgående, säger Patrik Olsson, huvudägare i Probaco Sanering i Värmland AB.

För ett halvår sedan sålde Patrik Olsson städdelen av företaget till Skaraborgs Städ & Servicepartner och nu säljs resterande del av företaget. Den tidigare ägaren ska dock arbeta kvar i bolaget och blir distriktschef för Polygons saneringsverksamhet i Värmland.

Polygon Sverige, som är specialiserat på sanera byggnadsskador som fukt- och vattenskador, är i sin tur en avknoppning från Munters  som tillverkar avfuktare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109