23948sdkhjf

De är nya hos Colliers

Ny marknadschef och associate director hos fastighetsrådgivningsbolaget.

Globala fastighetsrådgivningsbolaget Colliers, med kontor, lager och logistik i fokus, har rekryterat Lovisa Edström till posten som marknadschef. Hon beskrivs ha mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från en tjänst som associate marketing coordinator på Niam och tillträder i maj.

– Vi har väldigt höga ambitioner och har inlett en spännande resa mot att bli en av fastighetsbranschens mest välansedda rådgivare och i detta arbete passar Lovisas bakgrund och kompetens perfekt för att fortsätta utvecklingen av vårt varumärke, säger Daniel Gorosch, vd Colliers i en kommentar.

Colliers har även rekryterat Lena Brixstedt till tjänsten som ny associate director.

Lena Brixtstedt kommer senast från CBRE, där hon arbetat som associate director och ska ansvara för uthyrning av kontor.

– Det är riktigt roligt att välkomna Lena Brixstedt till vårt affärsområde leasing, där hon nu blir ansvarig uthyrare inom kontor. Lena kompletterar oss med bland annat erfarenhet från projektuthyrning och nyproduktion, och hon blir ett starkt tillskott till teamet, säger Christina Kämpe, regionchef, Colliers i Göteborg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094