23948sdkhjf

Mittstäd köper Norrclean

Mittstäd har köpt Norrclean i Sundsvall och tar över bolaget den 1 maj. Norrclean i Västernorrland ska leva kvar som ett dotterbolag till Mittstäd.

De båda bolagen är grundade 2020 och Norrclean omsätter 3 miljoner och har 6 anställda.

– Norrclean har sedan starten 2020 byggt upp ett väl fungerande företag med kunnig personal och kunder med fokus på kvalitet som kommer att vara ett viktigt tillskott till Mittstäds etablering i städbranchen, säger Lars Holmlund, vd och delägare, Mittstäd i en kommentar.

– Vi kände ganska snabbt att vi hade samma värderingar så det blev en smidig och bra affär för båda parter vilket alltid är roligt, säger Lars Holmlund vidare.

Diskussionerna om övertagandet ska ha inletts för en månad sedan då Mittstäd blev kontaktade av Norrcleans ägare som önskade sälja bolaget.

– Mittstäd är ett seriöst företag som han tror kommer ta hand om deras kunder men framför allt känns det bra att vår fantastiska personal får fortsätta hos en trygg arbetsgivare, säger Thomas Bengtsson, delägare och grundare, Norrclean i en kommentar.

Mittstäd i Norrland AB, grundat i oktober 2020, har huvudsäte i Sundsvall och filialer i Ånge, Östersund, Duved, Umeå, Luleå och Haparanda. Bolaget omsätter 28 miljoner och har 64 anställda.

Mittstäds ambitioner för innevarande år är växa både organiskt men även via fler förvärv i Norrland, uppger bolaget i ett pressmeddelande. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078