23948sdkhjf

Kärcher utvecklar samarbetet med ISS

Får stororder och ska serva städ- och FM-jätten med sop-, skurmaskiner och tjänster inför nytt stort avtal.

ISS tecknade nyligen ett stort avtal med bolag inom fordonsindustrin och nu står det klart att Kärcher fått uppdraget att leverera ett stort antal sop- och skurmaskiner med tillhörande tjänster. Avtalet är rikstäckande och innefattar bland annat lokalvård på ett 40-tal platser runt om i Sverige.

– Omfattningen på uppdraget i antal maskiner och nya medarbetare hos ISS som skall läras upp i kombination med den korta omställelsetiden ställer höga krav på vår leverans. Det är då extra roligt att se hur hela Kärcher ställer upp för att genomföra affären på bästa sätt, allt från distribution, introduktion och utbildning av användarna. Det resulterar i ett förstärkt samarbete med ISS där vi bidrar med vår expertis och innovationer, säger Simona Hultman, kundansvarig för ISS i en kommentar.

Avtalet sträcker sig över flera år och en stor majoritet av de 300 medarbetarna som rekryteras inför uppdraget är baserade i Västsverige.

– Vi är mycket stolta över förtroendet och samarbetet med ISS. Kärcher har en produktkvalitet och sortimentsbredd som passar väl in på ISS och slutkundens behov. Det senaste året har vi dessutom jobbat hårt för att utveckla vår BSC affär (Building Service Contractor) och då framför allt våra tjänster. Jag är stolt över teamets arbete och ser det som ett kvitto på att vårt arbete gett resultat, säger Mikael Rasmusson, vd på Kärcher Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078