23948sdkhjf

Ska sköta ruljangsen i Technopolis fastighet i Kista

Raif Aliu har rekryterats till posten som real estate manager på Technopolis i Kista i Stockholm.

Han får därmed det operativa ansvaret för verksamheten och kommer att leda utvecklingen av den 44 500 kvadratmeter stora fastigheten.

Raif Aliu har tidigare arbetat för företag som CEVT, Geely Design och Voi, och beskrivs ha gedigen kunskap inom fastighetsförvaltning och facility management. I den nya rollen ska han framför allt arbeta operativt med utveckla fastigheten som sedan i juli i fjol ingår i Technopolis.

– Med en gedigen karriär inom Real Estate på flera spännande och välkända företag är vi väldigt glada över att Raif blir en del av vårt team. Raif delar också Technopolis värderingar och vision om vad Technopolis är och hur företaget och fastigheten ska utvecklas. Som kollega ser jag fram emot att arbeta med Raif och att vi tillsammans utvecklar Technopolis, säger Alf Astrup, business unit director på Technopolis i Stockholm.

Technopolis gick nyligen ut med att bolaget investerar 100 miljoner kronor i sitt nya campus som en del av sin expanderingstrategi på den nordiska marknaden.

Technopolis, grundat i Finland 1982 tillhandhåller kntorsservice, reception, mötesservice, lokalvård och restaurang i 16 campus i sex länder i Europa där fler än 1 500 företag och 45 000 personer arbetar. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078