23948sdkhjf

Hon är ny vd för Addici Security

Har ett längre förflutet inom Coor och har även arbetet med arbetsplatsservice, konferens och restaurang.

Den 1 april tog Anna Strandberg över rollen som vd på Addici Security, dotterbolag till Coor.

Anna Strandberg kommer närmast från rollen som tillförordnad affärsenhetschef och beskrivs som en erfaren ledare och har arbetat inom Coor under de senaste tolv åren. Hon ska även ha arbetat med en av Addicis största kunder som del av en IFM-leverans.

– Jag är väldigt glad att jag har fått förtroendet att leda Addici i en så spännande tid för företaget. Mitt fokus framöver, tillsammans med ledningsgruppen, blir att titta på morgondagens säkerhetsleverans och de trender som finns i samhället, med målet att få en ordentlig tillväxt. Det känns fantastiskt inspirerande att tillsammans med Addicis medarbetare fortsätta utveckla bolaget och skapa goda förutsättningar för framtiden, säger Anna Strandberg, vd Addici Security.

Addici Security har det senast året startat en egen certifierad och auktoriserad larmcentral, tecknat ett nytt avtal med Borealis och etablerat en verksamhet i Belgien.

– Anna är en trygg och erfaren ledare som känner organisationen och verksamheten väl. Hon kommer att bli en stor tillgång både i relationen med våra kunder och som ledare för Addici, säger Magnus Wikström, vd Coor i Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11