23948sdkhjf

Consivo Group förvärvar Hygiengruppen

Consivo Group förvärvar Hygiengruppen i Sverige.

Hygiengruppen, grundad 2006, är specialiserade på tjänster och produkter som kemtekniska varor, förbrukningsartiklar och utrustning samt redskap, för hygienprocessen främst inom hotell och restaurangmarknaden i Sverige. Bolaget omsätter ca 40 miljoner kronor och är verksamma främst i Mälardalsregionen.

Hygiengruppen erbjuder bland annat teknisk service på diskutrustning, utbildning och bemanning.

– Jag är väldigt glad att hälsa Hygiengruppen välkomna till Consivo. Förvärvet medför att vi tar steget in på ett nytt verksamhetsområde som angränsar till flera av våra befintliga bolags verksamheter. Vi ser goda möjligheter att vidareutveckla Hygiengruppen, dels genom deras starka kunderbjudande, dels genom att dra nytta av våra erfarenheter ifrån koncernens andra bolag, säger Pål Netsman, koncernchef Consivo Group i en kommentar.

Tillträdet skedde den 8 april och förväntas bidra positivt till Consivos resultat under 2022, heter det ett pressmeddelande.

– Vi på Hygiengruppen ser fram emot att bli en del av Consivo. Vi ser många likheter i sättet att se på hur vi driver våra affärer, inte minst vad gäller att alltid sätta kunden i fokus och leverera största möjliga kundnytta. Vi uppskattar också Consivos decentraliserade affärsmodell där vi i ledningen får stor frihet att driva Hygiengruppen vidare, med stöttning från Consivo och de andra bolagen i koncernen, säger Stefan Berggren, vd Hygiengruppen i Sverige i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094