23948sdkhjf

Han är ny platschef hos Veterankraft

Fredrik Gustafsson har rekryterats till ny platschef för Veterankraft i Uppsala.

– Veterankraft i Uppsala är ett av våra flaggskeppskontor. Vi är mycket glada över att ha Fredrik Gustafsson på plats som med sin erfarenhet, kreativitet och engagemang kommer att förvalta och utveckla kontoret vidare på ett föredömligt sätt, säger Peter Ahlberg, vd för Veterankraft i en kommentar.

Fredrik Gustafsson kommer närmast från jobbet som affärsområdeschef på Uppsala-baserade skogsvårdsentreprenören Magnus Thor AB med ansvar för kundrelationer och personal.

Förutom att värva ny kompetens till kontoret i Uppsala så hoppas bemanningsföretaget även att öka närvaron i Öregrund och Östhammar där bolaget även söker fler medarbetare som vill arbeta med bland annat städ men även trädgårdsarbete, trädbeskärning och hantverkstjänster.

– Jag är väldigt glad att få utveckla och driva detta välskötta Veterankraft-kontor vidare och att få träffa och lära känna våra veteraner och kunder bättre. Det är en ynnest att få vara med och möjliggöra för fler äldre att komma ut i arbete som inget hellre vill än att bidra med sin tid och kunskap för att göra livet bättre för andra, säger Fredrik Gustafsson, ny platschef för Veterankraft i Uppsala.

Veterankraft i Uppsala har kontor på Bolandsgatan 15 G.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094