23948sdkhjf

Efecta Service i nya händer

Nya ägaren ska bland annat bidra med geografisk breddning.

Arenakoncernen har förvärvat städ- och servicetjänstföretaget Efecta Service.

Efecta Service är verksamt i Stockholmsområdet och har de senaste åren omsatt cirka 10 miljoner kronor och gjort en vinst på 2 miljoner kronor årligen. Bolaget erbjuder hem-, kontor- och flyttstädning och utför lokalvård till kontor, industri, skolor, butiker och privata hem. 

– Vi ser en stor potential i att vi som ny ägare kan bidra med tillväxt. Arenakoncernen finns idag etablerad på fler än 160 platser runt om i Sverige. Vi kan bidra med geografisk breddning samt även säkerställa god kompetensförsörjning i en expansion genom en nära samverkan med våra lokalvårds- och serviceutbildningar som vi idag bedriver inom koncernen runt om i landet, säger Magnus Eriksson, koncernchef, Arenakoncernen i en kommentar.

De tidigare ägarna kommer att stanna kvar i operativa roller under en övergångsperiod, heter det i ett pressmeddelande.

– Vi känner att Arenakoncernen som ägare till Efecta har goda förutsättningar för tillväxt med bibehållen kvalitet. Genom att Arenakoncernen blir ny ägare kommer Efecta kunna ta nästa steg och fokusera på tillväxt säger, Ari Männsitö tidigare ägare och vd för Efecta Service.

Arenakoncernen består av bolagen Arbetslivsresurs, Arena Utbildning, Arena Personal, Niana och World Class och koncernen arbetar sedan tidigare bland annat inom bemanning och rekrytering, hälsa och rehabilitering samt utbildning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094