23948sdkhjf

Hemfrid ny medlem i Almega Serviceföretagen

Hemservicebolaget Hemfrid, grundat av Monica Lindstedt 1995, är från och med 1 april medlemmar i Almega Serviceföretagen.

–Vi vill fortsätta professionalisera yrket, främja sund konkurrens och driva branschfrågorna framåt. Därför väljer vi nu att bli medlemmar hos Almega Serviceföretagen för att accelerera det arbetet, säger Frida Koff, kommunikations- och hållbarhetschef, Hemfrid i en kommentar.

I och med att Hemfrid ansluter sig till Almega Serviceföretagen representerar nu branschorganisationen 63 procent av den starkt växande hemservicebranschen. Braschen hade enligt Almega Hemserviceföretagens Rutindikatorn, som bygger på statistik från Skatteverket, en tillväxt om 16 procent i fjol.

– Vi har länge arbetat för att höja branschens status, och att Hemfrid ansluter till vår organisation stärker hemservicebranschen ytterligare, säger Adam Dobbertin, avtalsansvarig för Almega Hemserviceföretagen.

– Vi ser att många privatkunder vill anlita seriösa hemstädföretag och att kollektivavtal spelar en viktig roll här. Vi tillgängliggör våra medlemmar på serviceforetagen.se, just för att underlätta för kunder, säger Adam Dobbertin vidare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125