23948sdkhjf

Textilia får ny vd: ”Ett välskött bolag med en långsiktig ägare”

Patrick Olsson har rekryterats till posten som ny vd för Textilia. Han kommer närmast från tjänsten som bolagets driftchef och efterträder Fredrik Lagerkvist som efter tio år som vd lämnar koncernen.

Patrick överensstämmer helt med den ledare som passar för Textilia och jag är mycket glad över att vi lyckats rekrytera Patrick som vd för verksamheten, säger Textilias ägare och tillika Styrelseordförande Anders Thorgaard.

Patrick Olsson beskrivs ha gedigen erfarenhet från industri- och textilservicebranschen och har förutom Textilia ett förflutet inom tillverkande industri bland annat som VP Manufacturing and Supply Chain på Velcora Holding och Teknikchef på Colfax Fluid Handling.

Patrick Olsson tillträder sitt uppdrag som vd för Textilia den 1 april.

– Jag ser fram emot att påbörja mitt uppdrag och tillsammans med styrelsen och medarbetarna inom Textilia få fortsätta att utveckla bolaget framåt. Textilia är ett välskött bolag med en långsiktig ägare, som delar min grundsyn, i vad som krävs för att säkerställa en fortsatt framgångsrik utveckling, säger Patrick Olsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109