23948sdkhjf

Introducerar nytt FM-system i Norden

Aareon Nordic utökar sin produktportfölj med FM-systemet Facilitor som är en helhetslösning för att planera, utföra och övervaka en rad aktiviteter relaterade till användningen av en byggnad som reservationer, inköpsordrar och fastighetsunderhåll till kontraktsobjekt och servicehantering. Den nya satsningen handlar om CAFM som står för Computer-Aided Facility Management och är ett molnbaserat IT-stöd för Facility Management.

– Fördelarna med ett heltäckande och molnbaserat Facility Management-system framför att hantera arbetet manuellt, i till exempel Excel, eller att köpa flera enskilda lösningar är många. Facilitor ger möjlighet att ta ett helhetsgrepp om alla FM-tjänster, vilket leder till mer strukturerade processer. Det ger bättre överblick, insyn och kostnadskontroll av arbetet som ska utföras. Det är också en stor fördel att bara ha en digital kontaktyta för självbetjäning istället för flera lösningar eller till och med göra det manuellt, säger Niklas Thulin, head of digital på Aareon Nordic i en kommentar.

Facilitor används i dag i Europa och inom såväl offentlig som privat sektor och hos statliga myndigheter, sjukvården, kommunala verksamheter, utbildning, handel, industri och fastighetsbolag. Europa.

Sedan tidigare har Aareon bland annat fastighetssystemet Incit Xpand och ger även ut faktaböckerna Repab Fakta.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079