23948sdkhjf

ISS får storuppdrag av Trafikverket

Vinner upphandling av 17 tjänster inom lokalvård och service; post och gods, fastighetsskötsel, avfallshantering, reception, support, fordon och konferens.

Statliga Trafikverket väljer ISS som leverantör av lokalvård och servicetjänster i ett nytt avtal som är värderat till 150 miljoner kronor per år.

Uppdraget är rikstäckande och ska sysselsätta cirka 200 ISS-medarbetare på omkring 150 platser och med en total yta om 195 000 kvadratmeter.

– Vi är oerhört stolta över detta nya partnerskap, ett uppdrag som passar oss utmärkt. ISS är ett rikstäckande bolag med medarbetare i hela landet. Vi värdesätter ett nära partnerskap för att tillsammans få till de absolut bästa leveranserna med fokus på attraktiva arbetsplatser, innovation, flexibilitet, hållbarhet och proaktivitet. Nu ser vi fram emot att komma i gång och har redan startat upp en omfattande rekrytering, säger Andreas Thorling, vd ISS Sverige.

Avtalet gäller från den 1 november 2022 och sträcker sig över fyra år med möjlighet till förlängning ytterligare två år.

Trafikverket har huvudkontor i Borlänge och regionkontor i Luleå, Gävle, Stockholm, Eskilstuna, Göteborg och Kristianstad.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078