23948sdkhjf

ISS får storuppdrag av Trafikverket

Vinner upphandling av 17 tjänster inom lokalvård och service; post och gods, fastighetsskötsel, avfallshantering, reception, support, fordon och konferens.

Statliga Trafikverket väljer ISS som leverantör av lokalvård och servicetjänster i ett nytt avtal som är värderat till 150 miljoner kronor per år.

Uppdraget är rikstäckande och ska sysselsätta cirka 200 ISS-medarbetare på omkring 150 platser och med en total yta om 195 000 kvadratmeter.

– Vi är oerhört stolta över detta nya partnerskap, ett uppdrag som passar oss utmärkt. ISS är ett rikstäckande bolag med medarbetare i hela landet. Vi värdesätter ett nära partnerskap för att tillsammans få till de absolut bästa leveranserna med fokus på attraktiva arbetsplatser, innovation, flexibilitet, hållbarhet och proaktivitet. Nu ser vi fram emot att komma i gång och har redan startat upp en omfattande rekrytering, säger Andreas Thorling, vd ISS Sverige.

Avtalet gäller från den 1 november 2022 och sträcker sig över fyra år med möjlighet till förlängning ytterligare två år.

Trafikverket har huvudkontor i Borlänge och regionkontor i Luleå, Gävle, Stockholm, Eskilstuna, Göteborg och Kristianstad.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Ny vd för Städarna i Jönköping
Han blir ny vd för Hako
Essity kvartalsrapport: "Nettoomsättningen ökade kraftigt"
Ny operativ chef hos Lexium
Från Office Management till Happy Boss
Städab i nya händer
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.078