23948sdkhjf

Aareon Nordic med ny vd

Den 1 februari tillträdde Björn Gidlund som ny vd för Aareon Nordic som levererar fastighetssystem, konsulttjänster och digitala lösningar för den nordiska fastighetsbranschen.

Björn Gidlund kommer närmast från Einride, som utvecklar elektrifierade och självkörande transportlösningar, och uppges ha lång och bred erfarenhet av ERP-system, konsultrådgivning och ledarskap.

– Mina erfarenheter av verksamhetsutveckling, affärsledningssystem, digitalisering och IT har gett mig en god förståelse för hur ett bolag fungerar, vilka processer som finns och hur samarbetet med leverantörer ser ut. Det innebär att jag har lätt för att förstå våra kunders utmaningar och behov. Erfarenheter av ledarskap från min tid i Försvarsmakten och olika företag är också viktiga. Jag tror på att anpassa ledarskapet efter situationen och coacha medarbetare till framgång. Jag känner mig trygg i att kunna göra ett bra jobb med stöd av kompetenta medarbetare på Aareon, säger Björn Gidlund.

Aareon ger även ut en bokserie om effektiv fastighetsförvaltning, REPAB Fakta. Aaeron har mer än 3 000 kunder i 8 länder och är en samarbetspartner för digitala lösningar inom fastighetsbranschen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078