23948sdkhjf

Sista chansen att nominera till Clean Bright Awards

Hög tid att göra din röst hörd.

Nu är nomineringen öppen till årets upplaga av branschutmärkelserna i Clean Bright Awards.

I fem kategorier ska stjärnor, förebilder och framtidslöften inom den svenska städ- och servicebranschen premieras så missa inte chansen att lyfta och belöna personer och företag som utmärkt sig alldeles extra och gjort och gör avtryck i branschen och bidrar till utveckling.

I år ska vinnare i kategorierna Årets Branschföretag, Årets Arbetsledare, Årets Framtidslöfte, Årets Miljöföretagare och Årets Städare koras.

Clean Bright Awards går ut på att belysa och belöna smarta idéer, genomtänkt företagande och de personliga kvalitéer och nomineringen är öppen fram till den 15 juli. 

Nominera här.

Därefter ska en jury bestående av ordförande Birgitta Tängnander, Sandra Klackenborn och Mehzabeen Kamruddin plocka fram totalt 15  finalister och slutligen kora fem vinnare.

Vinnarna presenteras under festliga former i samband med mässan Clean & Facility som äger rum i Stockholm den 15 till 16 november.

Välkommen att vara med oss i jakten på årets talanger och förebilder och genom det bidra till att uppmärksamma de som leder branschen framåt!

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094