23948sdkhjf

JC Hem till Piteå

Serviceföretaget JC Hem, grundat i Älvsbyn som Jobbcentralen 2009, expanderar och öppnar i Piteå, skriver Affärer i Norr.

Bolaget startade som städfirma men har sedan starten utvecklat tjänsteutbudet till att även omfatta flyttjänster, snöskottning och trädgårdsservice. Förutom att erbjuda hemservice har företaget även bidragit till över 40 utrikesfödda fått arbete i Norrbotten och bland andra har Andrej Spiridonov, i dag delägare i företaget, anställts och bidragit med hantverkskunnande.

– Jag tror på mångfald och jag tror på att ge människor möjligheter. Det är fundamentet som JC Hem bygger på. Vi erbjuder arbetsvilliga riktiga jobb, med riktiga heltidsanställningar. Det gör att vi har branschens stoltaste medarbetare och ett högt kundnöjdhetsindex. Våra kunder rekommenderar oss och gör så att vi kan ta nästa steg och etablera oss i Piteå, säger Britt Hällerstrand, en av grundarna av företaget till tidningen.I Piteå ska hela tjänsteutbudet till både privatpersoner och företagskunder erbjudas.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.269