23948sdkhjf

JC Hem till Piteå

Serviceföretaget JC Hem, grundat i Älvsbyn som Jobbcentralen 2009, expanderar och öppnar i Piteå, skriver Affärer i Norr.

Bolaget startade som städfirma men har sedan starten utvecklat tjänsteutbudet till att även omfatta flyttjänster, snöskottning och trädgårdsservice. Förutom att erbjuda hemservice har företaget även bidragit till över 40 utrikesfödda fått arbete i Norrbotten och bland andra har Andrej Spiridonov, i dag delägare i företaget, anställts och bidragit med hantverkskunnande.

– Jag tror på mångfald och jag tror på att ge människor möjligheter. Det är fundamentet som JC Hem bygger på. Vi erbjuder arbetsvilliga riktiga jobb, med riktiga heltidsanställningar. Det gör att vi har branschens stoltaste medarbetare och ett högt kundnöjdhetsindex. Våra kunder rekommenderar oss och gör så att vi kan ta nästa steg och etablera oss i Piteå, säger Britt Hällerstrand, en av grundarna av företaget till tidningen.I Piteå ska hela tjänsteutbudet till både privatpersoner och företagskunder erbjudas.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Ny vd för Städarna i Jönköping
Han blir ny vd för Hako
Essity kvartalsrapport: "Nettoomsättningen ökade kraftigt"
Ny operativ chef hos Lexium
Från Office Management till Happy Boss
Städab i nya händer
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.094