23948sdkhjf

Ny chef för markskötsel hos HSB Malmö

HSB Malmö rekryterar Annika Hallborg till posten som ny chef för området Markskötsel. Rekryteringen är ett led i fortsatt utveckling av affärsområdet Fastighetsservice och innebär nu att Fastighetsservice har tre chefer som fokuserar på varsitt område; Fastighetsskötsel, Lokalvård och Markskötsel.

– Det är med stor nyfikenhet som jag ser fram emot min nya roll hos HSB. Jag tror att mina erfarenheter som arbetsledare och mina praktiska kunskaper inom området, kommer att komma väl till pass när jag nu ska vara med och utveckla avdelningen, säger Annika Hallborg i en kommentar.

Annika Hallborg har 13 års erfarenhet av markskötsel och kommer närmast från rollen som arbetsledare inom grönyteskötsel i Malmös parker. Hon har även ett förflutet som parkarbetare och har även drivit eget företag inom trädgårdsskötsel.

– Det känns jättekul att ha Annika med oss ombord, hon är otroligt erfaren och har en bred kompetens. Det gör att vi nu kan satsa ordentligt på Markskötsel, säger Christian Arestad, chef för HSB Malmös Fastighetsservice.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.281