23948sdkhjf

Ny chef för markskötsel hos HSB Malmö

HSB Malmö rekryterar Annika Hallborg till posten som ny chef för området Markskötsel. Rekryteringen är ett led i fortsatt utveckling av affärsområdet Fastighetsservice och innebär nu att Fastighetsservice har tre chefer som fokuserar på varsitt område; Fastighetsskötsel, Lokalvård och Markskötsel.

– Det är med stor nyfikenhet som jag ser fram emot min nya roll hos HSB. Jag tror att mina erfarenheter som arbetsledare och mina praktiska kunskaper inom området, kommer att komma väl till pass när jag nu ska vara med och utveckla avdelningen, säger Annika Hallborg i en kommentar.

Annika Hallborg har 13 års erfarenhet av markskötsel och kommer närmast från rollen som arbetsledare inom grönyteskötsel i Malmös parker. Hon har även ett förflutet som parkarbetare och har även drivit eget företag inom trädgårdsskötsel.

– Det känns jättekul att ha Annika med oss ombord, hon är otroligt erfaren och har en bred kompetens. Det gör att vi nu kan satsa ordentligt på Markskötsel, säger Christian Arestad, chef för HSB Malmös Fastighetsservice.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
CWS Sweden ökar närvaron i Norrland genom förvärv av Kem-Man
Ny vd för Städarna i Jönköping
Riksbyggen utvidgar marknadsområden
Lifeclean avser göra riktad emission
Han blir ny vd för Hako
Essity kvartalsrapport: "Nettoomsättningen ökade kraftigt"
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.11