23948sdkhjf

Johans Städmaskiner expanderar med nytt kontor

Johans Städmaskiner öppnar kontor i Umeå i mars. Lokalerna ska även rymma showroom och på sikt även serviceverkstad. Med det nya kontoret hoppas aktören som är återförsäljare av varumärket Hakos produkter få ökad exponering mot kunder i Umeå och hela Västerbotten.

– Städmaskiner och service i världsklass, toppat med en djup kunskap och erfarenhet kring städningen, ger oss möjlighet att tillsammans med Umeå utveckla städningen med nya spännande koncept. Med fokus på hållbarhet, städekonomi och att skapa en roligare städning tar vi sikte på framtiden, säger Anders Johansson, vd för Johans Städmaskiner i en kommentar.

Johans Städmaskiner har verkat i städbranschen i över 30 år och har sedan tidigare kontor i Gävle, Hudiksvall och Sundsvall där huvudkontoret är beläget.

Bolaget, vars systerbolag är Orbotech, är återförsäljare av Hako och är verksamt i Västernorrland, Gävleborg och Jämtland.

Ansvarig affärsutvecklare för regionen, nya satsningen och kontoret i Umeå blir Tomas Stavert som arbetar hos Johans Städmaskiner sedan tidigare men som nu lämnar Sundsvall för Umeå.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.313