23948sdkhjf

Förenade Care värvar från Akelius

Har tillträtt som ny fastighetschef.

Peter Nilsson har rekryterats till posten som ny fastighetschef i Förenade Care som driver verksamheter inom vård- och omsorg i Sverige och har 4 400 anställda.

Förenade Care ingår i Forenede koncernen som består av två affärsområden; Care och Service fördelat på fyra bolag.

– Jag har arbetat 25 år i fastighetsbranschen med fokus på kommersiella fastigheter. När det kommer till fastighetsfrågor så har alltid hyresförhandlingar legat mig varmt om hjärtat. Det är en skön känsla när alla parter reser sig upp och är nöjda efter förhandling, säger Peter Nilsson i en kommentar.

Peter Nilsson tillträdde posten den 27 januari och kommer närmast från Akelius där han arbetade som Asset Manager med ansvar för Malmös kommersiella enheter med fokus främst på utveckling av handelsplatsen Kronprinsen. Han har även ett förflutet som fastighetsförvaltare och fastighetsansvarig.

– Jag är mycket glad över att Peter tackade ja till uppdraget som Fastighetschef hos oss på Förenade Care. Hans kompetens och långa erfarenhet ger oss ytterligare verktyg i arbetet med strategisk utveckling av fastigheter. Vidare får vi genom Peter förstärkning i att möta marknadens behov i en framtid där vi ser att vi som privat aktör kan bidra mycket de närmaste åren utifrån ett fastighetsperspektiv och en långsiktigt hållbar äldreomsorg. Jag ser fram emot ett långt och bra samarbete, säger Madeleine Lundström, vd på Förenade Care i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078