23948sdkhjf

Ny storkund till Textilia i Långsele

Från den 1 november 2022 ska Textilia i Långsele leverera tvätt och textilservice till Region Jämtland-Härjedalen. Avtalet löper till och med den 31 oktober, 5 år, med möjlighet till förlängning i 1+1 år och omfattar tvätt och textilservice till regionen avseende personal-, bädd- och bad- samt patient- och renrumstextilier och ett distributionssystem för personalkläder till Östersunds sjukhus.

– Region Jämtland-Härjedalen är en ny kund för oss på Textilia i Långsele vilket gör att det känns extra roligt! Det nya avtalet betyder enormt mycket för oss på tvätteriet i Långsele och för hela orten, säger Urban Johansson, Platschef Textilia Långsele.

Två anbudsgivare inkom med anbud. Utvärderingen gjordes på lägsta pris där Textilia tilldelades avtalet.

– Vi är mycket glada och stolta över att ha fått förtroendet att leverera textilservice till Region Jämtland-Härjedalen den kommande avtalsperioden. Det är också ett kvitto på att den fina utveckling vi har haft i vår anläggning i Långsele de senaste åren har gett resultat, säger Fredrik Lagerkvist, vd för Textilia.

Som option finns möjlighet att utöka distributionssystemet samt drift av textilserviceenhet och artiklar till hemsjukvård och serviceenheten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109