23948sdkhjf

Blir ny HR- och kommunikationsdirektör hos Samhall

Sabina Rasiwala har rekryterats till posten som HR- och kommunikationsdirektör för Samhall och tar även plats i ledningsgruppen. Hon arbetar i dag en liknande post på Sveriges Television och lämnar det uppdraget efter nio år.

– Jag är oerhört glad över att kunna välkomna Sabina till Samhall. Sabina är en engagerad och klok ledare med stor värme och integritet. Det tillsammans med hennes gedigna kompetens inom både HR och kommunikation ser jag som en stor tillgång för Samhall när vi verkar för vår vision: en arbetsmarknad där alla ses som en tillgång, säger Sara Revell Ford, vd, Samhall i en kommentar.

Sabina Rasiwala tillträder tjänsten, som är nyinrättad, senast den 15 augusti 2022 och hon ska leda en avdelning som samlar funktionerna HR, säkerhet, kommunikation och marknadsföring. 

– Jag känner största ödmjukhet och respekt för Samhalls medarbetare och chefer och ser det som min uppgift att synliggöra medarbetarnas bidrag till vårt samhälle och chefsrollens komplexitet. Min målsättning är att alla som arbetar på Samhall ska känna sig nöjda med sin insats när arbetsdagen närmar sig sitt slut. Tillsammans med Samhalls kunder hoppas jag också kunna öka intresset för social hållbarhet. Allt för att ge de människor som står långt från arbetsmarknaden möjlighet att få ett jobb och utvecklas utifrån sina egna förutsättningar i samklang med verksamheten. Mångfald, funktionsrätt, inkluderande ledarskap och lärande intresserar mig djupt. Därför vill jag arbeta på Samhall, säger Sabina Rasiwala i en kommentar.

HR- och Kommunikationsdirektör är en nyinrättad tjänst som ingår i ledningsgruppen och samlar funktionerna HR, säkerhet, kommunikation och marknadsföring i en avdelning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094