23948sdkhjf

Har tillträtt som ny chef för serviceenheten hos Locum

Erik Josefsson har rekryterats till ny chef för serviceenheten hos Locum, som bygger, utvecklar och förvaltar vårdfastigheter åt ägaren Region Stockholm.

Uppdraget blir att stärka och utveckla servicefunktionen internt och externt.

– Vi har breddat vår serviceenhet med flera funktioner för att vi vill satsa på att stärka och utveckla vårt serviceerbjudande mot kund men också mot våra driftentreprenörer och förvaltningsområden. Med Eriks starka ledaregenskaper, driv och engagemang och med sin tidigare erfarenhet både från service och fastighetsförvaltning så är tillsättningen av Erik i denna roll en mycket positiv förstärkning, säger Åsa Welander, fastighetsdirektör på Locum i en kommentar.

Erik Josefsson rekryteras internt och kommer senaste från rollen som tillförordnad förvaltningsområdeschef för Karolinska sjukhusområdet i Solna och har därtill haft olika roller på fastighetsbolaget som avtalscontroller för Nya Karolinska och fastighetsförvaltare. Han har även lång erfarenhet av servicetjänster från arbetet hos facility management-leverantören Compass Group.

Inom serviceenheten på Locum arbetar femton personer och förutom kundtjänst och internservice ingår i dag  även registratur och administrativa assistenter. Inom enheten finns mycket av den service som underlättar arbetet för alla anställda inom Locum. Samtidigt besvaras dagligen cirka 300 samtal för att den livsviktiga vården ska kunna bedrivas i vårdfastigheterna dygnet runt.

– Mitt nya uppdrag på Locum är otroligt spännande. Här ska vi tillsammans på enheten stötta Locums kärnverksamhet i vår ambition att bli det ledande fastighetsbolaget inom vårdmiljöer. Samtidigt driver vi utveckling kring digitalisering och innovation för att uppnå mer effektiva sätt att tillhandahålla service internt och externt. Jag hoppas kunna bidra med ett engagerat ledarskap, styrning och tydlighet och förstås kompetensutveckling som det finns goda möjligheter att få inom Locum, säger Erik Josefsson, ny chef på Serviceenheten i en kommentar.

Erik Josefsson tillträdde tjänsten som enhetschef Service i november i fjol.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14