23948sdkhjf

Allianceplus skiftar namn efter ägarbytet

Städ- och FM-bolagets nya namn har registrerats hos Bolagsverket.

I december fick Allianceplus svenska verksamhet ny ägare då tyska börsnoterade Mutares, Mutares SE & Co. KgaA, förvärvade bolaget från den tidigare ägaren danska Allianceplus Holding A/S som i sin tur ägs av investeringsbolaget Polaris.

Efter ägarskiftet står det nu klart att den svenska verksamheten, som drivs som ett fristående bolag, byter namn till Asteri Facility Solutions, där Asteri blir kortnamnet i all kommunikation. 

– Det nya namnet ska återspegla vår verksamhet som bygger helt på våra medarbetare och genom namnet Asteri, som betyder stjärna på grekiska, vill vi lyfta alla de lysande stjärnor vi har i vår organisation. Alla medarbetare som varje dag gör sitt yttersta för att leda och leverera hållbara tjänster inom facility management. Namnet speglar också hur vi vill uppfattas av våra kunder. Vi vill möta deras behov idag och i framtiden och bli den starkast lysande stjärnan på facility management-himlen, säger Christopher Diaz, vd för Asteri Facility Solutions i en kommentar.

Namnbytet registrerades hos Bolagsverket den 27 januari 2022 och under våren ska hemsida, logga, mejladresser, skyltar, kläder och annat material successivt bytas ut.

– Vi har inlett året med fokus på tillväxt med nya ägare, nytt namn och nya kunder. Vi kommer fortsätta satsa på nytänkande och hållbara innovationer, till exempel grön bioteknik för att minska miljöavtrycket och nya spännande tekniker inom städning med VR och drönare, säger Christopher Diaz, vd för Asteri Facility Solutions AB vidare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125