23948sdkhjf

Hemfrid ska ta lärandet till nästa nivå genom nytt samarbete

Med hjälp av smart teknik hoppas hemservicebolaget lättare kunna rekrytera, utveckla och behålla medarbetare.

Från och med första kvartalet i år ska Hemfrids 2 300 anställda kunna ta del av ai-baserad och individanpassad utbildning via det svenska företaget Sana Labs.

”Initiativet är en viktig satsning för att både på kort och lång sikt kunna rekrytera, utveckla och behålla medarbetare”, skriver hemserviceaktören i ett pressmeddelande.

– Lärande ligger högt upp på den strategiska agendan för oss på Hemfrid. Utbildning är en av de viktigaste komponenterna för att alla medarbetare ska trivas och utvecklas. Vi är stolta över att ha erbjudit utbildningar under en längre tid – inte minst språkutbildning för de medarbetare som har Hemfrid som sitt första jobb i Sverige. Med vår nya satsning vill vi med hjälp av smart teknik ta lärandet till nästa nivå, säger Cecilia Tosting vd på Hemfrid i en kommentar.

Satsningen följer på ett pilottest mellan Hemfrid och Sana Labs under fjolåret som ska ha fallit väl ut och lejonparten av deltagarna ansåg både att de lärde sig materialet snabbare men också kom ihåg vad de lärt sig bättre. 

– Hemfrid är pionjärer i sin bransch och vi är stolta över att tillsammans driva innovation och rekryteringsarbetet framåt. Vi ser fram emot att leverera en integrerad och helt individanpassad läroupplevelse för Hemfrids medarbetare, säger Joel Hellermark, grundare och vd Sana Labs.    

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.188