23948sdkhjf

Ny vice vd för H2M Fastighetsteknik

Stefan Värehag har utsetts till ny vice vd för affärsområdet Fastighetsteknik.

Han rekryteras internt och var tidigare operativ chef och ansvarig för H2M:s driftuppdrag i Stockholm, och tar nu över ansvaret för hela Fastighetstekniks verksamhet i Stockholm, Mälardalen och Östergötland.

– Stefan tar över ansvaret för hela Fastighetsteknik och blir en viktig resurs nu när vi ska vidareutveckla vår tjänster inom Fastighetsteknik och Förvaltning. Målet framåt är att bygga vidare på den här organisationen för att möta våra kunders behov framåt på ett bra sätt, säger Paul Wan, vd och koncernansvarig, H2M.

Stefan Värehag har arbetat på H2M sedan 2015 och beskrivs ha gedigen erfarenhet av fastighetsdrift, energi och miljöfrågor.

– Jag startade som driftledare och varit med på H2M:s resa hit där vi är idag, med 170 medarbetare på olika orter. Det har gett mig en god kunskap och erfarenhet om vad kunden efterfrågar och hur vi ska fortsätta utvecklas. Vi kommer fortsätta gå vår egen väg och vara en flexibel och lösningsinriktad organisation. H2M som aktör ska vara förknippat med omtanke och kunskap i alla led. Jag ser också fram mot att fortsätta utveckla vårt hållbarhetsarbete och jobba mer med cirkulära tjänster i de uppdrag vi har, säger Stefan Värehag i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.378